Az ÉSZT elnöksége december 8-án megtartotta havi elnökségi ülését.

Az előzetesen kiküldött napirendi pontok előtt, dr. Tőrős Szilárd, az FDSZ elnöke tájékoztatta az elnökség tagjait a felsőoktatási bérrendezéssel kapcsolatos legfrissebb fejleményekről. Az elnökség egyetértett, hogy támogatja az Oktatói Hálózat petícióját, amelyről sajtónyilatkozatot is kiad.

Az első napirendi pont az ÉSZT Bérstratégiai Bizottság munkaanyagának megvitatása volt. Az elkészült munkaanyagot Bárkovits Imréné, a bizottság tagja mutatta be. A jelenlévők hozzászólásaikkal kiegészítették a tervezetet. Az elnökség tagjai megegyeztek, hogy egy héten belül minden tagszakszervezet elküldi a javaslatát, hogy a következő, 2016. januári elnökségi ülésen elfogadható legyen a végleges változat.

Ezt követően az elnökség megtárgyalta a következő évi költségvetési tervezetet és az elnökség jövő évi munkaprogramját, valamint kitűzte az esedékes tisztújító kongresszus időpontját is.

Az elnökség legközelebb januárban ülésezik.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)
1146 Budapest, Thököly út 58-60.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel/Fax: (1) 473-14-29

Sajtókapcsolat: Kiss Balázs
Telefon: +3620-666-3539
Email: sajtó@eszt.hu

Saturday the 31st. .