A világ tartozik minden embernek annyival, hogy megadja a lehetőséget arra, hogy saját munkájából tartsa el magát és családját - mondta a miniszterelnök az ózdi digitális archívum időkapszulájának elhelyezése előtt.
 


   A magyar kormánynak az a célja, hogy teljes foglalkoztatottság legyen Magyarországon - mondta Orbán Viktor Ózdon, a hajdani kohászati üzemek egy romos csarnokában, a 2,5 milliárd forintba kerülő digitális archívum időkapszulájának elhelyezése előtt, csütörtökön. A miniszterelnök szavai szerint hisz abban: a világ tartozik minden embernek annyival, hogy megadja a lehetőséget arra, hogy saját munkájából tartsa el magát és családját.

   A kérdés az, hogy meg tudjuk-e szervezni az országot úgy, hogy ez valósággá váljon - tette hozzá. Orbán Viktor azt is elmondta: bár az országban már 9 százalék alá csökkent a munkanélküliség, „de lesz még munkánk a következő négy esztendőben is”, de a cél nem változott, „egy olyan világot akarunk Magyarországon felépíteni, ahol minden ember meg tud élni a fizetéséből”.

 

Forrás: szakszervezetek.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)
1146 Budapest, Thököly út 58-60.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel/Fax: (1) 473-14-29

Sajtókapcsolat: Kiss Balázs
Telefon: +3620-666-3539
Email: sajtó@eszt.hu

Thursday the 19th. .