Nyomtatás
Részletek: | Megjelent: 2014. február 28.

A világ tartozik minden embernek annyival, hogy megadja a lehetőséget arra, hogy saját munkájából tartsa el magát és családját - mondta a miniszterelnök az ózdi digitális archívum időkapszulájának elhelyezése előtt.
 


   A magyar kormánynak az a célja, hogy teljes foglalkoztatottság legyen Magyarországon - mondta Orbán Viktor Ózdon, a hajdani kohászati üzemek egy romos csarnokában, a 2,5 milliárd forintba kerülő digitális archívum időkapszulájának elhelyezése előtt, csütörtökön. A miniszterelnök szavai szerint hisz abban: a világ tartozik minden embernek annyival, hogy megadja a lehetőséget arra, hogy saját munkájából tartsa el magát és családját.

   A kérdés az, hogy meg tudjuk-e szervezni az országot úgy, hogy ez valósággá váljon - tette hozzá. Orbán Viktor azt is elmondta: bár az országban már 9 százalék alá csökkent a munkanélküliség, „de lesz még munkánk a következő négy esztendőben is”, de a cél nem változott, „egy olyan világot akarunk Magyarországon felépíteni, ahol minden ember meg tud élni a fizetéséből”.

 

Forrás: szakszervezetek.hu