A Pedagógusok Szakszervezete szerint három héttel az iskolakezdés után is kaotikus állapotok vannak az iskolákban a köznevelési törvény tanévkezdéskor életbe lépett több változása miatt.

 

Ezt Galló Istvánné mondta hétfőn az MTI-nek, kiemelve, hogy az új munkaszervezési formát nem próbálták ki előzetesen, s nem volt elegendő idő a felkészülésre. A problémák között említette, hogy a tankerületi vezetők az esetlegesen üres státuszokat nem töltik fel, nem vesznek fel pedagógusokat.

Az érdekvédő szerint a kormány először tudatosan megosztotta a társadalmat, most pedig a pedagógusokat, akik az új életpályamodell kapcsán szembesülnek azzal, hogy nem ismerik el az általuk végzett többletmunkát. 

A szakszervezeti vezető hozzátette: a várható problémákra már két évvel ezelőtt, az új köznevelési törvény elfogadásakor felhívták a figyelmet.

 

Forrás: Világgazdaság

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)
1146 Budapest, Thököly út 58-60.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel/Fax: (1) 473-14-29

Sajtókapcsolat: Kiss Balázs
Telefon: +3620-666-3539
Email: sajtó@eszt.hu

Monday the 26th. . Hostgator coupons adatments, adat visszallts, adathelyrellts, letrlt, formzott, particionlt, pen drive, bit byte bjt kilobjt kilobyte megabjt megabyte gigabjt gigabyte terabjt terabyte terrabjt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector szmtgp szerviz, szmtgp javts, pc javts otthonban, pc szerviz otthonban,  pc szerels otthonban, szmtgp javts otthonban, szmtgp szerviz otthonban, szmtgp szerels otthonban, laptop javts, laptop szerviz, laptop szerels otthonban szmtgp szerviz, szmtgp javts, pc javts otthonban, pc szerviz otthonban,  pc szerels otthonban, szmtgp javts otthonban, szmtgp szerviz otthonban, szmtgp szerels otthonban, laptop javts, laptop szerviz, laptop szerels otthonban