Az ÉSZT tagszakszervezetekhez tartozó alapszervezetek tagjainak ez évben is  lehetőségük van az ÉSZT két bükkszéki  üdülő appartmantját igénybe venni.   (3335. Bükkszék, Vörösmarty út 37. sz.)  A nyári  főszezonban – 2018. június 4. és szeptember 2. között – a több igénylő   miatt a korábbi évek gyakorlata szerint egy hetes turnusokra lehet jelentkezni.

 

Általános üdülési feltételek:

  • Üdülésre jelentkezni kizárólag írásban lehet az ÉSZT iroda címére eljuttatott e-mailen, vagy levélben, (ÉSZT iroda címe: 1146. Budapest, Thököly út 58-60.,  e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., a tagszakszervezet elnökének, vagy képviselőjének ajánlásával, a mellékelt  JELENTKEZÉSI LAP  felhasználásával.
  • Egy ÉSZT–es tag, illetve családja  több igénylő esetén  egy apartmant, illetve egy hét időtartamú üdültetést  vehet igénybe,
  • Az apartman díja: 7 nap (6 éjszaka)50 000,- Ft.(maximum 5 fő elhelyezésére van lehetőség)
  • Idegenforgalmi adó (IFA) : 380,- Ft/fő/éj, amelyet a  helyszínen külön kell    A 18 év alattiak adómentességet kapnak.
  • A turnusok hétfő déltől – vasárnap délig tartanak.
  • Az üdülési díj teljes összegét legkésőbb az üdülés megkezdése előtt két héttel kell befizetni.
  • Az üdülési díjak befizetése: átutalással történik: az ÉSZT számlájára:11706016-20821818

 

Kérjük a tagszakszervezetek elnökeit, szíveskedjenek a nyári főszezonra jelentkezők  igényeket összegyűjteni és a jelentkezéseket május 26-ig  elküldeni az ÉSZT irodába.

A gazdaságos üdültetés céljából az üresen maradó férőhelyeket a társ-szakszervezeteknek ajánljuk fel,  illetve külső jelentkezők igényeit fogadjuk.  Egy-két napos, hétvégi pihenésre csak az esetlegesen üresen maradt apartmanokban  van lehetőség.

 

A Bükkszéki fürdő egész évben üzemel.

Üdülő apartmanjainkról  és a Bükkszékfürdőről többet meg lehet tudni az ÉSZT, valamint a fürdő honlapjairól: www.eszt.hu,  www.bukkszekfurdo.hu

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)
1146 Budapest, Thököly út 58-60.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel/Fax: (1) 473-14-29

Sajtókapcsolat: Kiss Balázs
Telefon: +3620-666-3539
Email: sajtó@eszt.hu

Tuesday the 31st. .