Az ÉSZT tagszakszervezetekhez tartozó alapszervezetek tagjainak ezen a nyáron is lehetõségük van a nyári  főszezonban - június 5. szeptember 3. között – a több igénylő   miatt a korábbi évek gyakorlata szerint egy hetes turnusokra lehet jelentkezni.

Általános üdülési feltételek:

  • Üdülésre jelentkezni kizárólag írásban lehet az ÉSZT iroda címére eljuttatott e-mailen, vagy levélben, (ÉSZT iroda címe: 1146. Budapest, Thököly út 58-60.,  e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., a tagszakszervezet elnökének, vagy képviselőjének ajánlásával, a JELENTKEZÉSI LAP  felhasználásával.
  • Egy ÉSZT –es tag,  több igénylő esetén  egy apartmant vehet igénybe.
  • Az apartman díja: 7 nap (6 éjszaka) 50.000,- Ft.(maximum 5 fő elhelyezésére van lehetőség)
  • Idegenforgalmi adó (IFA) : 300,- Ft/fő/éj, amelyet a  helyszínen külön kell kifizetni. A 18 év alattiak adómentességet kapnak.
  • A turnusok hétfő déltől – vasárnap délig tartanak.
  • Az üdülési díj teljes összegét legkésőbb az üdülés megkezdése előtt két héttel kell befizetni.
  • Az üdülési díjak befizetése: átutalással történik: az ÉSZT számlájára 11706016-20821818

A nyári főszezonra jelentkezők  igényeit a tagszervezetek  május 26-ig  küldjék el az ÉSZT irodába.

A gazdaságos üdültetés céljából az üresen maradó férőhelyeket a társ-szakszervezeteknek ajánljuk fel,  illetve külső jelentkezők igényeit fogadjuk.  Egy-két napos, hétvégi pihenésre csak az esetlegesen üresen maradt apartmanokban  van lehetőség.

A gazdaságos igénybevétel céljából az üresen maradó férõhelyeket a társ-szakszervezeteknek felajánljuk. Egy-két napos, hétvégi pihenésre csak az esetlegesen üresen maradt apartmanokban van lehetõség.

A Bükkszéki fürdő egész évben üzemel.

Üdülõ apartmanjainkról és Bükkszékfürdõrõl többet meg lehet tudni az ÉSZT, valamint a fürdõ honlapjairól: www.eszt.hu, www.bukkszekfurdo.hu

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)
1146 Budapest, Thököly út 58-60.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel/Fax: (1) 473-14-29

Sajtókapcsolat: Kiss Balázs
Telefon: +3620-666-3539
Email: sajtó@eszt.hu

Sunday the 18th. .