Nyomtatás

Az ÉSZT tagszakszervezeteihez tartozó alapszervezetek tagjainak ez évben is lehetőségük van a Bükkszéki Üdülőben  az ÉSZT  két  apartmanját igénybe venni.  Címe:  3335. Bükkszék, Vörösmarty út 37. sz.   A üdülőben jelenleg felújítás folyik, ezért csak 2020.  június  22-től  igényelhetőek az apartmanok.

A nyári főszezonban június 22 és  augusztus 30. között – a több igénylő  miatt, a korábbi évek gyakorlata szerint egy hetes turnusokra  lehet jelentkezni.

 

Általános üdülési feltételek:

11706016-20821818 

 

Kérjük a tagszakszervezetek elnökeit, szíveskedjenek a nyári főszezonra jelentkezők  igényeit összegyűjteni, és  június 30-ig  elküldeni az ÉSZT irodába. (A június 22-28-i turnusra  minél előbb!)

 

A gazdaságos üdültetés céljából az üresen maradó férőhelyeket a társ-szakszervezeteknek ajánljuk fel,  illetve külső jelentkezők igényeit fogadjuk.  Egy-két napos, hétvégi pihenésre csak az esetlegesen üresen maradt apartmanokban  van lehetőség.

 

Üdülő apartmanjainkról  és a Bükkszék fürdőről többet meg lehet tudni az ÉSZT, valamint a fürdő honlapjairól:  www.eszt.hu,  www.bukkszekfurdo.hu

A nyári szezont követő üdülési lehetőségről később küldünk tájékoztatást.

 

Attachments:
Download this file (JELENTKEZÉSI LAP 2020.doc)JELENTKEZÉSI LAP 2020.doc[ ]28 kB