Ezúton tisztelettel tájékoztatjuk az ÉSZT tagszervezeteit, hogy a Bükkszéki üdülő továbbra is várja vendégeit.

 

 

 

Tájékozató megjelenítése


Az üdülő Bükkszék változatos természeti környezetben lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének peremén fekszik. Itt kerül kitermelésre 540 m mélyről a hazánkban egyik legnépszerűbb, 39 °C hőmérsékletű SALVUS gyógyvíz. Ez a gyógyvíz tette országosan ismertté a községet. A szállást a méltán híres gyógyfürdő bejáratától egy lépcső választja el, amely mindössze 2-3 perc kellemes séta.  Egyes teraszairól szép kilátás nyílik a strandra és az előtte elhelyezkedő szabadtéri parkra.

Az ÉSZT üdülője összesen 2 apartman egységből áll: 2 db max. 5 fős, két hálótérrel rendelkező apartman. Minden apartmannak saját zuhanyzós fürdőszobája és jól felszerelt konyhája van, amelyek ingyenes wifivel és zárt udvari parkolóval várják kedves vendégeinket.

Egy apartman díja:   

  • 7 nap (6 éjszaka) 50.000,- Ft. 
  • hétfőtől-csütörtökig (3 éjszaka) 30.000,- Ft.
  • péntektől-vasárnapig (2 éjszaka) 30.000,- Ft.
  • Idegenforgalmi adó (IFA): 500,- Ft/fő/éj, amelyet a helyszínen kell fizetni. A 18 év alattiak adómentességet kapnak.

Az üdülési lehetőség visszamondására írásban az üdülés megkezdését megelőzően 15 nappal van lehetőség. Ilyen esetben a befizetett összeg 75%-át fizetjük vissza. A határidőn túli lemondás esetén a befizetett összeg visszafizetésére nincs mód!

Rendkívüli esetben – orvosi igazolás – a befizetett összeg 100%-át visszatérítjük!

Jelentkezni a mellékelt Jelentkezési lapon lehet!

Üdüéésre jelentkezni kizárólag írásban lehet az ÉSZT iroda címére eljuttatott e-mailen, vagy levélben (ÉSZT iroda címe: 1146. Budapest, Thököly út 58-60.   e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

Foglalási táblázat megtekintése

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)
1146 Budapest, Thököly út 58-60.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel/Fax: (1) 473-14-29

Sajtókapcsolat: Kiss Balázs
Telefon: +3620-666-3539
Email: sajtó@eszt.hu

Monday the 4th. .